Vi har en virksomhedspolitik angående sort arbejde.

Vi har nogle gange været ude for at give tilbud på rengøring, og er direkte eller indirekte blevet spurgt om vi ikke kan gøre det sort.

Vi siger tak for interessen, men det er ikke noget, vi ønsker at indblandes i.

Vi siger nej tak til at udføre sort arbejde

Hvad andre gør, er deres sag, men vi fejer foran vores egen dør.

Vi tror simpelthen ikke på, at vejen frem for en virksomhed eller privatperson er at udføre sort arbejde. Det ville mildt sagt være en sort plet på vores omdømme. Så, nej tak til sort arbejde!

Blog om rengøring, oprydning og forefaldende arbejde

Der er nu lavet en kort video om rengøring og Combiteam. Videoen bliver sendt i TV-Kolding i denne måned og muligvis mere end det alt efter hvor effektivt det er at annoncere i TV-Kolding.

Se videoen her nedenfor:

Har du problemer med det, kan du også se den direkte på YouTube: Video om rengøring med Combiteam.

Blog om rengøring, oprydning og forefaldende arbejde

Så er vi på Messe C i Fredericia. Det er "Gør din bolig bedre"-messen beliggende på MesseC (Fredericia Messecenter), Venstre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Åbningstiderne i  morgen søndag er 10 - 17.

Vores stand er i Hal D og hedder 18 B.

Her er et billede fra vores stand taget på messen tidligt i dag.

Vi tilbyder privat rengøring. Privat rengøring har mange former, og det er meget almindeligt at privat rengøring er hver anden uge imens andre ønsker hver uge og nogle hver måned.

Det er dig der bestemmer hvor meget der skal rengøres hjemme hos dig, og hvor ofte. Du ønsker måske kun gulvvask og aftørring af vindueskarme og andre vandrette overflader og rengøring af badeværelser og toiletter. En anden mulighed er at nogle rum ikke skal rengøres af os, idet du klarer rengøringen selv i disse rum eller at de sjældent bliver brugte.

Fodpaneler og dørkarme etc. kan vi rengøre fx én gang om måneden eller hver anden måned og badeværelserne og entréen hver gang.

Det første skridt er at du kontakter os, for at lave en besøgsaftale, hvor vi kan tale sammen og høre dine ønsker. Det gør du ved at ringe til 50 10 20 00 eller at bruge kontaktmulighederne på dette websted.

Blog om rengøring, oprydning og forefaldende arbejde

I forbindelse med at vi skal give tilbud på rengøring, besøger vi en del hjem. Da besøg i forskellige hjem af og til fører til snak om skimmelsvamp i fx badeværelser, er det relevant for os at henvise til en god video om skimmelsvamp.

Det er Bolius.dk, der har lavet videoen Sådan undgår du skimmelsvamp. (Åbner i nyt vindue)

Hvad kan du gøre for at minimere dug?

Du kan reducere dug ved at ændre på de 2 typiske årsager:

  1. Nedsæt luftfugtigheden i rummet ved at lufte ud.
  2. Vælg vinduer, som ikke i så høj grad bliver kolde.

hvordan rengør man hvor der er skimmelsvamp?I badeværelset skal man huske at lukke døren, når man går i bad, og lukke døren, når man går ud af badeværelset, så fugten fra badet ikke kommer ud i resten af hjemmet.

Det er også godt at have mekanisk udluftning under og efter bad.

Oplever du lidt skimmelsvamp i hjemmet vil vi anbefale at få en ekspert at se på situationen. Ønsker du at gøre rent selv, kan du bruge rodalon eller klor til rengøring. God udluftning i forbindelse med brug af rodalon og klor anbefales.

Generelt er udluftning i hjemmet 3 x 5 - 10 minutter vigtigt, da ca 2 liter vand fordamper fra hver beboer gennem huden og vores ånde. Det kan blive til mange liter på et døgn. Hvis der ikke luftes ud i flere dage, er der mange liter vand, som skal finde et sted at være, og det går ud over vinduerne og væggene.

Skimmelsvamp kan forårsage træthed, åndedrætsproblemer, hovedpine og snue samt kløende øjen og allergilignende symptomer. Skimmelsvamp kan lede til skader i husets konstruktion.

Skimmelsvampe kan holdes nede ved regelmæssig privat rengøring.

 

 

Blog om rengøring, oprydning og forefaldende arbejde

Combiteam skal på messe for boligejere i Fredericia lørdag og søndag 16. og 17. februar 2013!
Det er en "Gør din bolig bedre"-messe beliggende på MesseC (Fredericia Messecenter), Venstre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Åbningstiderne er: lørdag 10 - 17 og søndag 10 - 17.

Meget effektiv microfiberklud til privat rengøringI den forbindelse er du meget velkommen at besøge vores info-stand "18B", for at få sat ansigt på os, og for at snakke privat rengøring. Der bliver også mulighed for at bestille tid til besøg for at lave en vurdering af og tilbudsgivning af privat rengøring hjemme hos dig.

Er du utilfreds med rengøringen på din arbejdsplads, er vi også til at tale med, selv om messen er møntet på private boligejere.

Vi glæder os meget til at være på messen, og møde mange mennesker og at svare på spørgsmål fra dig som besøgende.

Vi har en lille overraskelse til dig, samt et godt messe tilbud på rigtige microfiberklude.

Vi håber, vi ses den 16. og 17. februar ved stand 18 B i Messe C :)

Blog om rengøring, oprydning og forefaldende arbejde

Ring til mig!

Kan du arb. nogle timer?