Så er vi på Messe C i Fredericia. Det er "Gør din bolig bedre"-messen beliggende på MesseC (Fredericia Messecenter), Venstre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Åbningstiderne i  morgen søndag er 10 - 17.

Vores stand er i Hal D og hedder 18 B.

Her er et billede fra vores stand taget på messen tidligt i dag.

Vi tilbyder privat rengøring. Privat rengøring har mange former, og det er meget almindeligt at privat rengøring er hver anden uge imens andre ønsker hver uge og nogle hver måned.

Det er dig der bestemmer hvor meget der skal rengøres hjemme hos dig, og hvor ofte. Du ønsker måske kun gulvvask og aftørring af vindueskarme og andre vandrette overflader og rengøring af badeværelser og toiletter. En anden mulighed er at nogle rum ikke skal rengøres af os, idet du klarer rengøringen selv i disse rum eller at de sjældent bliver brugte.

Fodpaneler og dørkarme etc. kan vi rengøre fx én gang om måneden eller hver anden måned og badeværelserne og entréen hver gang.

Det første skridt er at du kontakter os, for at lave en besøgsaftale, hvor vi kan tale sammen og høre dine ønsker. Det gør du ved at ringe til 50 10 20 00 eller at bruge kontaktmulighederne på dette websted.

Ring til mig!

Kan du arb. nogle timer?