Butiksrengøring er vigtig, da din butik er dit ansigt udadtil. Vi ved, at det er afgørende for dig, at du kan præsentere dine varer i en ren og god atmosfære. Det gør rengøring af butikken meget vigtig. Vi sikrer dig med vores butiksrengøring, at du kan modtage kunderne i en ren og præsentabel butik.

butiksrengoering1Vi lægger vægt på kvalitetsrengøring, og fejer ikke ind under hylderne eller tæpper, som vi har set andre gør. Et godt indeklima betyder meget for medarbejderens velvære og helbred. Motiverede og sunde medarbejdere, forøger salget.

Støv og snavs sender et negativt signal til kunder og besøgende. Vi har erfaring med rengøring i butikker, og det er din butiks renhed og vores aftale med dig, der er i centrum, når vi udfører butiksrengøring. Vi er fleksible og tilrettelægger vores rengøring efter dine behov.

Vores kvalitetsbevidste og stabile rengøringsassistenter har ren straffeattest. Du kan derfor trygt kontakte os for et godt tilbud på rengøring af din butik.

Ring 50 10 20 00 eller brug siden om tilbud på butiksrengøring. Det ta'r kun et kort øjeblik at krydse lidt af, og så kontakter vi til dig hurtigst muligt.

Vi kan også tage os af vinduespudsning af facadevinduerne og feje samt fjerne snavs udenfor butikken.

Butiksrengøring kan omfatte bl.a. støvsugning, gulvvask, rengøring af butiksinventaret samt vinduepolering. Ifølge dine ønsker og aftale med dig, laver vi en rengøringsplan for din butiksrengøring.

Kategori: Butiksrengøring

Ring til mig!

Kan du arb. nogle timer?