Combiteam har mange års solid erfaring med kontorrengøring. Vores erfaring er fra store kontorlandskaber, hvor der hver dag kommer mange besøgende til mellemstore kontorer og små virksomheder med et lille kontor. 

kontorrengøring i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og omringliggende byerVores rengøringsassistenter har ren straffeattest, som en ekstra sikkerhed. Du kan derfor trygt kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Kontakt os på 50 10 20 00. Tal med os eller send en SMS. Får du telefonsvareren så indtal en kort besked med navn og telefonnummer og vi ringer tilbage snarest muligt. Vi bruger telefonsvareren for at du ikke skal ringe forgæves. Du kan bede om et uforpligtende tilbud på rengøring online.

Det er vigtigt for os, at dine medarbejdere får en behagelig oplevelse af en frisk og ren arbejdsplads, hver gang de møder på arbejde. God rengøring nedsætter sygefraværet. Støv, snavs og håndaftryk på dørhåndtag, borde og andre berøringsflader kan sprede sygdomme.

Dine kunder skal få et positivt indtryk, hver gang de besøger din virksomhed. Det samme gælder for beboere og brugere af institutioner. Derfor er det vigtigt at du får kvalitetsrengøring, som vi tilbyder.

COMBITEAM tilbyder virksomheder i og omkring Kolding kontorrengøring af dygtige og stabile medarbejdere med ren straffeattest.

Vi lægger vægt på kvaliteten af rengøringen. Kvalitetsrengøring er ikke en cliché, men noget vi går op i.

Kontakt os på 50 10 20 00 og bed om et tilbud på kontorrengøring. Det er en selvfølge at det er et uforpligtende tilbud. Du er velkommen at udfylde siden for tilbud på kontorrengøring. Det ta'r kun et kort øjeblik at krydse lidt af, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

uni adresse2015

Kategori: Kontorrengøring

Ring til mig!

Kan du arb. nogle timer?